VÄLKOMMEN TILL FALU EXPRESSBYRÅ AB

DALARNAS ENDA AUKTORISERADE FLYTTFÖRETAG!

Vi på Falu Expressbyrå AB har en mångårig gedigen erfarenhet inom flyttbranschen. Vi erbjuder alla våra kunder komplett och kvalitativ flyttservice där vi hjälper både företag och privatpersoner. Vi utför dagligen flertalet uppdrag inom flytt, flyttstäd och förvaring i Dalarnas Län och varje vecka är våra inrikes lastbilar på vägarna runt omkring i Sverige. Vi har bred erfarenhet av både lokala- som långväga flyttar. Från hjärtat av Dalarna – och dit du önskar!

FLYTTJÄNSTER MED SERVICE, KVALITET & TRYGGHET

SERVICE

Hos Falu Expressbyrå AB jobbar servicemänniskor som hanterar gods. För oss är det viktigt att kunna bemöta dina behov. Därför erbjuder vi mer än bara flytthjälp. Vi monterar, städar, flyttar, magasinerar, tunghanterar och återvinner. Hos oss jobbar certifierad och utbildad personal, för att vår service ska hålla toppkvalitet. Vi är ett personligt företag som alltid ger det lilla extra.

KVALITET

Falu Expressbyrå är kvalitetscertifierade och hos oss jobbar endast utbildad personal. Vi har en tydlig organisation med tydliga processer, för att kunna erbjuda dig kvalitetssäkra tjänster. Vi håller allt helt, rent och fräscht. Vi förstår att det handlar om mer än bara en flytt och arbetar efter dina behov.

TRYGGHET

Din trygghet är viktig för oss. Vi gör personliga hembesök för att presentera oss och skräddarsy en lösning som passar dig. Med trygghet följer ansvar, vilket Falu Expressbyrå tar på största allvar. Vi tar ett samhällsansvar och värnar om miljön. Vi är auktoriserade och innehar alla tillstånd. Vi jobbar för att du ska känna dig trygg och nöjd under hela processen.

VÅR AUKTORISATION

Falu Expressbyrå AB är Dalarnas ENDA auktoriserade flyttföretag. Att anlita ett auktoriserat flyttföretag ger maximal trygghet vid bohagstransporter.

Genom vår auktorisation är vi kontrollerade och säkerställda genom vårt medlemskap i Sveriges Möbeltransportörers Förbund att vi betalar skatt och moms, har kollektivavtal för anställda, har rätt försäkringar och trafiktillstånd på våra bilar och att vi använder oss av BOHAG 2010 vid flyttning av privatpersoner och KONTOR 2003 vid flyttning av företagskunder.