Flyttstädning Mora

Boka in oss för flyttstädning i Mora.
Så går det till:
1. Mejla oss eller ring 023–21500.
2. Vi kommer ut på ett kostnadsfritt besök.
3. Du får en skräddarsydd offert. 

Tryggt flyttstäd i Mora

När du anlitar flyttstäd i Mora av oss på Falu Expressbyrå garanterar vi att städningen godkänns i städbesiktningen. Vi är en trygg samarbetspartner som lämnar det skinande rent för personerna som ska flytta in i lägenheten eller villan efter dig. Du kan därmed koppla bort städningen under flyttdagen – den tar vi hand om från start till mål.

Våra professionella medarbetare använder sig av en omfattande checklista som är framtagen för just flyttstäd. Mora är en stad där vi utfört många flyttstädningar under åren med framgångsrika resultat.

Exempel på tjänster som ingår:

  • Lister, trösklar, golv och garderober
  • Spis, bakom element och tak
  • Fönster (in- och utvändig tvätt)
  • Avfrostad kyl och frys samt fläkt
  • Golvbrunnar, dusch och toalett
  • Rengöring av torktumlare/tvättmaskin
  • Inget skräp lämnas kvar

Anpassningsbar flyttstädning i Mora

Vi sätter stort värde i att erbjuda en flexibel och anpassningsbar flyttstädning i Mora. Du kan även kolla in vår tjänst Flytthjälp Mora. Ingen flytt är den andra lik och därför kan det kännas extra skönt att veta att vi kan skräddarsy ett upplägg efter dina behov. Du kan boka in oss för enbart flyttstädning eller så kommer vi fram till ett helhetsupplägg där vi hjälper till med transport på flyttdagen, magasinering eller återvinning av saker du inte vill ta med dig till nya boendet.

Vår professionella personal ser till att allt flyter på enligt schemat. Har du några frågor om våra tjänster är du välkommen att kontakta oss. Önskar du ett personligt prisförslag ska du inte tveka att fylla i vår offertförfrågan. Välkommen med din förfrågan!