Flyttstädning Ludvika

Vi hjälper dig med flyttstädning i Ludvika.
Få prisuppgifter genom att:
1. Mejla oss eller ring 023–21500.
2. Vi bokar in ett kostnadsfritt besök.
3. Efter besöket får du en skräddarsydd offert.

Flyttstädning i Ludvika med garanti

Vi på Falu Expressbyrå erbjuder flyttstädning i Ludvika med garanti. Det innebär att vi tar fullt ansvar för att flyttstädningen blir godkänd. Vår tjänst är därmed ett tryggt val för dig som vill koppla bort städningen på flyttdagen.

Vår utbildade personal utgår från en omfattande checklista som är framtagen för just flyttstädning. De bockar systematiskt av städmomenten en och en för att säkerställa att inget lämnas åt slumpen.

I vår flyttstädning i Ludvika ingår:

  • Lister, trösklar, golv och garderober
  • Spis, bakom element och tak
  • Fönster (in- och utvändig tvätt)
  • Avfrostad kyl och frys samt fläkt
  • Golvbrunnar, dusch och toalett
  • Rengöring av torktumlare/tvättmaskin
  • Inget skräp lämnas kvar

Flexibel städpartner i Ludvika

Det är ofta en stor omställning att flytta från lägenheten, radhuset eller villan, både ekonomiskt och känslomässigt. Därför är det extra viktigt att anlita en ansvarsfull flyttfirma som garanterar en flyttstädning i Ludvika som får godkänt i städbesiktningen.

Du kan anlita oss på Falu Expressbyrå för flyttstäd i Ludvika med omnejd. Självklart har vi alla försäkringar och trafiktillstånd som krävs. Våra professionella medarbetare ansvarar för att städningen flyter på enligt plan.

Förutom själva flyttstädningen kan vi även ansvara för din flytt i stort. Låt oss sköta transporten och monteringen i ditt nya hem, så att du känner dig hemma från start. Vill du magasinera möbler eller föremål kan vi ta hand om det också. Välkommen att kontakta oss eller fyll i en offertförfrågan, så återkommer vi med en skräddarsydd offert!