Flyttstädning Falun

Vi sköter din flyttstädning i Falun.
Få prisuppgifter genom att:
1. Mejla oss eller ring 023–21500.
2. Vi bokar in ett kostnadsfritt besök.
3. Efter besöket får du en skräddarsydd offert.

Flyttstäd i Falun med garanti

Söker du flyttstäd i Falun har du kommit rätt. När du anlitar oss på Falu Expressbyrå kan du se fram emot en heltäckande flyttstädning där du får garanti på utfört arbete. Vi ansvarar för att flyttstädningen blir godkänd, vilket är en stor trygghet att ha med sig på flyttdagen när du har mycket annat att stå i.

En flyttstädning är en stor arbetsinsats som innefattar många olika städmoment. Våra professionella medarbetare utgår från en omfattande checklista för flyttstädning som de systematiskt bockar av punkt efter punkt på.

I vår flyttstädning i Falun ingår:

  • Lister, trösklar, golv och garderober
  • Spis, bakom element och tak
  • Fönster (in- och utvändig tvätt)
  • Avfrostad kyl och frys samt fläkt
  • Golvbrunnar, dusch och toalett
  • Rengöring av torktumlare/tvättmaskin
  • Inget skräp lämnas kvar

Flexibel städpartner i Falun

Vi på Falu Expressbyrå står redo att hjälpa dig som vill anlita flyttstäd i Falun med omnejd. Du kan alltid komma med egna önskemål kring vilka städtjänster du behöver hjälp med. Självklart har vi alla försäkringar och trafiktillstånd som krävs. Vår utbildade personal ansvarar för att städningen flyter på enligt plan.

Att flytta från lägenheten, radhuset eller villan är en stor omställning, både ekonomiskt och känslomässigt. Därför är det extra angeläget att välja en pålitlig och flexibel flyttfirma som erbjuder flyttstädning i Falun med garanti.

Det är inte bara flyttstädning som vi kan hjälpa dig med. Vi kan även ansvara för resten av flytten. När alla saker är på plats i ditt nya boende kan vi hjälpa dig med montering, så att du snabbt känner dig hemma. Har du föremål du vill magasinera kan vi hjälpa dig med det. Välkommen att kontakta oss eller fyll i en offertförfrågan, så återkommer vi till dig med ett prisförslag!