Flyttstädning Borlänge

Anlita oss för flyttstädning i Borlänge.
Få prisuppgifter genom att:
1. Mejla oss eller ring 023–21500.
2. Vi bokar in ett kostnadsfritt besök.
3. Efter besöket får du en skräddarsydd offert.

Flyttstäd i Borlänge med garanti

Vi på Falu Expressbyrå erbjuder flyttstäd i Borlänge med garanti. Det innebär att vi tar fullt ansvar för att flyttstädningen blir godkänd. Vår tjänst är därmed ett tryggt val för dig som vill koppla bort städningen på flyttdagen – vi vet av egen erfarenhet att det finns så mycket annat att tänka på just den dagen.

Vår professionella personal utgår från en omfattande checklista som är framtagen för just flyttstädning. Därmed säkerställer vi att inga ytor lämnas åt slumpen. Vi kan hjälpa dig med fler tjänster än städningen. Få mer information om detta på vår sida Flytthjälp Borlänge.

I vår flyttstädning i Borlänge ingår:

  • Lister, trösklar, golv och garderober
  • Spis, bakom element och tak
  • Fönster (in- och utvändig tvätt)
  • Avfrostad kyl och frys samt fläkt
  • Golvbrunnar, dusch och toalett
  • Rengöring av torktumlare/tvättmaskin
  • Inget skräp lämnas kvar

Flexibel städpartner i Borlänge

Att flytta från lägenheten, radhuset eller villan är en stor omställning både ekonomiskt och känslomässigt. Därför är det extra viktigt att välja en trovärdig flyttfirma som garanterar att din flyttstädning i Borlänge blir godkänd på städbesiktningen.

Vi på Falu Expressbyrå har självfallet alla försäkringar och trafiktillstånd som krävs för att utföra ett flyttstäd i Borlänge med omnejd. Vår utbildade personal ansvarar för att städningen flyter på enligt plan.

Det är inte bara flyttstädning som vi kan hjälpa dig med. Förutom själva flyttstädet kan vi även ansvara för själva flytten. När alla saker är på plats i ditt nya boende kan vi hjälpa dig med montering, så att du snabbt känner dig hemma. Har du föremål du vill magasinera är det bara att säga till, så löser vi även det. Välkommen att kontakta oss eller fyll i en offertförfrågan, så återkommer vi med en skräddarsydd offert!