Flyttstädning Avesta

Vi tar hand om din flyttstädning i Avesta.
Få en offert genom att:
1. Ringa 023–21500 eller mejla oss.
2. Vi kommer ut på ett kostnadsfritt besök.
3. Du får en skräddarsytt prisförslag.  

Flyttstäd i Avesta med garanti

Vill du anlita ett pålitligt och tryggt flyttstäd i Avesta har du kommit rätt. När du bokar flyttstädning av oss på Falu Express ingår alltid garanti. Det gör att du kan koppla bort städningen på flyttdagen. Vi ansvarar för att städningen går igenom städbesiktningen.

Du kan känna dig trygg med att vår utbildade personal tar hand om städningen på ett noggrant och effektivt sätt. Vår personal ger alltid det lilla extra för att du ska bli extra nöjd. Vi är ett kvalitetscertifierat flyttföretag som arbetar med tydliga checklistor för vår flyttstädning.

Exempel på tjänster som ingår:

  • Lister, trösklar, golv och garderober
  • Spis, bakom element och tak
  • Fönster (in- och utvändig tvätt)
  • Avfrostad kyl och frys samt fläkt
  • Golvbrunnar, dusch och toalett
  • Rengöring av torktumlare/tvättmaskin
  • Inget skräp lämnas kvar

Flexibel flyttstädning i Avesta

Vi på Falu Expressbyrå sätter alltid kundens behov i centrum. Om du har några önskemål om ett skräddarsytt upplägg för din flyttstädning i Avesta kommer vår serviceinriktade personal hjälpa dig att ta fram en passande lösning. Vi kan även ansvara för din flytt i stort. Önskar du hjälp med transport, magasinering, återvinning eller någon annan uppgift som är kopplad till flytten är vi såklart behjälpliga med det.

Våra professionella medarbetare ser till att flyttstädningen flyter på enligt plan. Vår kommunikation är tydlig från start till mål och vi håller dig hela tiden uppdaterad så att du är med på nästa steg i processen. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. Du kan fylla i en offertförfrågan för att få ett personligt prisförslag. Spana även in vår tjänst Flytthjälp Avesta. Vi ser fram emot att samarbeta med dig!